Het is een beetje raar, het is een beetje vreemd!

Wat op mij afgelopen periode de meeste indruk heeft gemaakt is het bijwonen van een Acces Bars® class. Ik ging ernaartoe met het idee van ‘eerst zien en ervaren’. Ik heb het ervaren. Het was gaaf.  

Ik was enthousiast geworden door het verhaal van een cliënte over Acces Bars®. Ze vertelde me over de rust die ze erdoor vond. Ook hoe ze zich er steeds meer door uit durfde te spreken. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ze weg ging bij de narcist in haar leven.

Een ‘JA’ vanuit mijn buik

Bij een Bars® sessie worden 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt. Dat doet van alles met je. Zowel het geven als het ontvangen. Dat vind ik heel bijzonder. Ik voelde een grote ‘JA’. Niet vanuit mijn denken, nee, vanuit mijn buik. Dit wil ik ook ervaren. Samen met een vriendin ging ik naar de class. Konden we mooi op elkaar oefenen.

“Het is een beetje raar. Het is een beetje vreemd.” vertelde de trainster, “Je moet het niet willen begrijpen. Je moet het gewoon ervaren.” Daarom gingen we al snel aan de slag.

Kilo’s lichter en enorm relaxt

Ik mocht als het eerste geven. Het was even zoeken op welke plekken welke vingers moesten. Het mooie is dat ik het direct merkte als ik de goede plek aanraakte. De energie begon gelijk door mijn vingertoppen te stromen. Ook werden ze soms heel warm. Ook mijn vriendin merkte effect in haar hoofd en lijf.

Toen ik het mocht ontvangen, voelde ik enorm veel sensaties. Koude, warmte of allebei tegelijk. Soms leek het of mijn lijf helemaal licht was. Ook viel ik af en toe in slaap. Na de sessie voelde ik me kilo’s lichter en enorm relaxt. Ook na een paar weken nog voel ik me nog steeds lichter, rustiger. De dingen waar ik me zorgen om maak, zijn er nog wel, maar het doet me veel minder.

Dat is toch wel heel gaaf!

Ik wilde dit doen voor mezelf en voor mijn kinderen. Toen de trainster vertelde dat heel goed helpt bij de gevolgen van misbruik, kwam ik erachter dat ik er ook jou mee kan helpen. Dat is toch wel wel heel gaaf! Dat kan in combinatie met een traject of alleen met Bars® sessies. Helemaal handig als je vooruit wilt komen, maar niet zo’n prater bent. Of een aanvulling zoekt op je mentale herstel.

Na een Bars® sessie voel je je op z’n minst heel relaxt. Heb je meer ruimte en rust in je hoofd. Op z’n meest verandert het je leven. Wat mij betreft is zelfs de minste uitkomst al een grote hulp wanneer je met een narcist te maken hebt gehad.

Kom je hoofd ‘uitzetten’

Een narcist speelt met je hoofd. Het staat altijd ‘aan’. Je bent altijd bezig met “Wat gaat hij/zij nu weer doen?” en je hoort als het ware nog steeds zijn of haar stem in je hoofd. Een stem vol kritiek en onderuithalen. Dat veroorzaakt doorlopend stress en geeft allerhande emotionele en lichamelijke klachten. Dit houdt je herstel tegen en het weer je eigen leven leiden.

Met een Bars® sessie krijgt je hoofd weer rust. En daardoor in je lijf. Dat werkt door in je hele leven. Alleen dat is al zo’n winst. Rust. Heerlijk! Voel jij een ‘JA’ om een Bars® sessie, een Rust in je hoofd-sessie, te ervaren? Klik hier om meer te lezen en je in te schrijven. Profiteer t/m eind augustus van een leuke korting!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *