Van narcistisch misbruik herstellen zonder praten

‘Praten, dat heb ik al genoeg en te veel gedaan. Ook over narcisme. Ik wil graag iets anders doen om te helen, ik wil herstellen zonder praten. Toen las ik bij Willy op haar site over Acces Bars. Ik ken het helemaal niet, maar voel dat ik dit moet doen. Ik vind het spannend, leuk spannend.

Sensaties

Tijdens de sessie voelde ik van alles in mijn lijf, al heel snel na de start. Tot twee keer toe trok er warmte vanaf mijn voeten omhoog. Het leek wel een opvlieger terwijl ik die normaal niet heb. Ook voelde ik tintelingen in mijn handen, schokjes in mijn spieren. Verschillende sensaties wisselden elkaar af. Desondanks ben ik zowaar even in slaap gevallen.

Even voelde ik me wat duizelig na de sessie, maar dat trok snel weg. Ik voel me nu steeds lichter. Alsof het minder donker, minder duister is. Alsof er een laagje is weggevallen. Ik zal vanavond zeker goed slapen, denk ik zo.’

access bars zonder praten

Elke keer anders

Dit zijn de woorden van Rina, die een Bars-sessie onderging. Dit is haar ervaring van herstellen zonder praten. Geen ervaring is hetzelfde. Geen sessie is hetzelfde. Een Acces Bars behandeling raakt dat aan wat nodig is. Op dat moment. Wat dan nodig is om te herstellen. Daarom is hij zelfs iedere keer anders bij dezelfde persoon. Dat is ook mijn ervaring. Zelfs als je helemaal niets in je lijf ervaart.

De meeste mensen voelen zich lichter na een sessie. Alsof er een grauwsluier is weggevallen. Ze voelen zich meer ontspannen. Ervaren meer rust, meer zelfvertrouwen. Soms zorgt Acces Bars juist dat je verwerking ‘aangaat’. Dat betekent dat je in de periode er na juist meer gaat voelen. Dat verdriet zich uit. Of boosheid. Dat je dingen herbeleeft.

Je lijf gaat aan

Dit lijkt misschien een stap terug, maar het is er een stap vooruit. De Bars-sessie brengt je aandacht naar je lijf. Dat zit vol opgeslagen gevoelens en trauma’s die er naar snakken om gevoeld te worden. Dankzij Acces Bars kun je dat niet meer tegenhouden. Dat is goed. Omarmen van je gevoelens is zelfs bittere noodzaak om te kunnen herstellen.

Een lichter leven

Doe je dat niet, dan kom je niet verder. Doe je het wel, dat voelt je leven lichter. Je kunt vooruit. Met een tussenstap maakt Bars je leven dan toch lichter. Geeft het meer rust en ontspanning. De uitwerking van een Bars-sessie is op z’n hoogst na vier weken. Hierna ebt het effect weg. Bij mij groeit dan altijd weer de behoefte aan een volgende sessie. Om weer een laagje aan te laten raken. Om nog dichter bij mezelf en wie ik ben te komen. Dat merk ik ook aan de cliënten die Bars-sessies afnemen.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook ervaren wat een Bars-sessie met je doet? Waar het jou stap voor stap brengt? Geef een boost aan het herstellen van narcistisch misbruik zonder te praten en schrijf je in via deze link. Je vindt er nog meer informatie over Acces Bars en de sessie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *