online 9 weken programma

BREEK LOS!

Wordt jouw leven nog steeds beheerst door je narcistische ex?

Je bent een hooggevoelige vrouw. Je staat altijd voor een ander klaar. Niet alleen in je werk, maar ook privé.

Hoewel jullie gescheiden zijn, maakt je narcistische ex nog steeds gebruik van je goedheid. Hij of zij beheerst je leven waardoor je het gevoel hebt er geen grip op te hebben. Je komt niet of nauwelijks aan jezelf, aan sporten en/of hobby’s toe. Nog altijd loop je op je tenen. Het voelt enorm frustrerend.

Voor, tijdens en na het contact ben je helemaal van slag. Ondanks je basiskennis van narcisme weet de narcist je te overrulen. Het voelt alsof je bent platgewalst. Je baalt enorm van jezelf dat je het weer hebt laten gebeuren. Vertwijfeld vraag je je af of je je ooit los kunt breken van hem of haar.

Je kampt met een negatief zelfbeeld. Je vertrouwt niemand meer, ook niet jezelf. Daarnaast twijfel je of je het narcisme wel goed ziet. Of het niet aan jou ligt. Of je dat wel mag zeggen over je ex en wat dat over jou zegt.

Door alle stress lig je wakker. Dat maakt je moe en vaak ziek. Je zwakke plekken spelen op, zoals pijn in je buik, druk op je borst. Je hebt de neiging om te veel snoepen, te drinken en/of te roken. Eindeloos op social media of Netflix door te brengen. Nog harder te werken en te zorgen. Zo blijf je altijd aan staan en neemt de stress toe. Het leven voelt zwaar en hopeloos aan.

Dit maakt dat je ex-partner je nog meer manipuleert.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn

Want stel je eens voor … dat jij de regie hebt in het contact met je narcistische ex

Je breekt los

Dat geeft rust in je leven. Tijd voor jezelf. Om die dingen te doen waar je energie van krijgt en blij van wordt. Je richt je leven helemaal zelf in.

Je voelt je rustig, kalm en vol zelfvertrouwen. Hebt de macht erboven te staan. Als je narcistische ex je onder druk zet, sta je krachtig. Minder manipuleerbaar. Je komt voor jezelf op.

Je bent je steeds bewuster van jezelf. Begrijpt en doorbreekt je eigen rol waarmee je onbedoeld en onbewust het narcistische gedrag in stand hield. Het ligt niet aan jou, dat weet je nu zeker. Het is je recht voor jezelf op te komen.

De spanning, de stress vermindert. Slapen gaat goed, waardoor je je fit en gezond voelt. Lekker in je lichaam zit. Vol energie. Het gaat je gemakkelijker af om gezonde keuzes te maken. En nog sterker te staan tegenover je ex. Jouw leven is van jou. Met de vrijheid en de ruimte om te leven zoals jij wilt.

Los van de manipulaties door de narcist

Nu wil je vast weten hoe je dat bereikt

Allereerst: weet in detail wat narcistisch gedrag in een relatie inhoudt. Dat geeft erkenning en herkenning. De macht erboven te staan.

Dan: ontdek wat gezond en ongezond is in contact met de narcist, zodat je bestand bent tegen het spel, de manipulaties. En zeker weet: het ligt niet aan mij!

Vervolgens: Stel succesvol grenzen aan narcistisch gedrag; dat verhoogt je zelfvertrouwen. Zet die stap naar regie, naar losbreken. Je maakt tijd en energie vrij voor hobby’s, sporten, fijne contacten en om verder te bouwen aan een succesvolle carrière of uitbouwen van je bedrijf.

Als laatste: Gebruik de wijsheid van je lichaam. Dat geeft altijd signalen of iets goed voor je is of juist niet. Denk aan je adem die opeens in je keel zit, een bonzend hart, het zweet dat je uitbreekt. Of de adem die in je buik zit, de rustige hartslag, een ontspannen gevoel.

Gebruik die signalen. Leer ze herkennen zodat je er gebruik van weet te maken om rustiger te worden of de aanwezige rust te versterken. Als je je lichaam inzet om je te helpen, ben je in staat sterk te staan tegenover het gedrag. Dicht bij jezelf te blijven.

Als dit goed voor je klinkt, doe dan mee aan de online training

BREEK LOS!

Daarin begeleid ik je bij het zetten van alle stappen om los te breken van je narcistische ex

Na de training:

 • Ken je alle ins en outs van narcisme in je relatie en in het algemeen. Dat geeft helderheid en rust.
 • Weet je wat te doen voor, tijdens en na het contact met de narcist, zodat jij de regie hebt.
 • Ben je immuun voor manipulaties van je ex-partner waardoor je rust en ruimte in je hoofd creëert.
 • Stel je grenzen en sta je sterk als je ex druk op je uitoefent. Zodat je ruimte voor jezelf creëert. Je eigen keuzes maakt.
 • Vind je kracht en veiligheid in je lichaam, waardoor je weet dat je altijd op jezelf kunt vertrouwen.

Dankzij de afwisselende werkvormen beklijft de stof, de inzichten, het gezonde gedrag. Het wordt een tweede natuur. Zodat jij losbreekt.

Je leeft je leven zoals dat goed voelt voor jou

Deelnemers over de onlinetraining

“De onlinetraining heeft me duidelijkheid gebracht, handvatten gegeven, inzicht in wat er gebeurt en wat ik kan doen. Ik voel me ontspannen en veel sterker in de stappen die ik ga zetten. Fijn alle praktische tips.”

“In de training krijg je praktische tips om om te gaan met een narcistische ex en handvatten om zelf de regie te nemen. Ik heb geleerd dat ik dat kan doen door een sterke houding aan te nemen, de regie te nemen en manipulatietechnieken te doorzien. Ik ben nu rustig, heb meer vertrouwen.”

De 9 weken online training:

 • duurt 9 weken met 9 lessen met video’s, audio en meer
 • volg je zelfstandig online op de WillySietsma-academiesite
 • zit bomvol met theorie en simpel uitvoerbare tips om direct stevig in je schoenen te staan ten opzichte van dominant, manipulatief gedrag
 • heeft bij iedere les een werkboek om de lesstof te oefenen, te verdiepen en je helemaal eigen te maken
 • is volledig digitaal ter beschikking (inclusief updates en uitbreidingen) zo lang als je wilt
 • volg je waar en wanneer je wilt, op je eigen tempo

Je investering in de training, in jezelf, is 250 euro incl. btw. Of twee termijnen van 127,50 euro incl. btw