Je denkt dat je een relatie met een narcist hebt

Anderen hebben je erop geattendeerd en/of je herkent het in zijn of haar gedrag door wat je gelezen hebt in mijn e-book. Je vraagt je af wat je nu moet doen.

Blijf je of ga je weg?

Eenmaal bewust van waar je mee te maken hebt, kom je voor een lastige keuze te staan.

Blijf je, dan blijft de directe invloedssfeer van de narcist en is de kans groot dat je steeds verder van jezelf raakt. Ga je weg, dan is de kans groot dat het gedrag escaleert omdat je niet meer doet wat de narcist van je verlangt.

Het is jouw keuze. Het is belangrijk deze weloverwogen te nemen. Ook vanwege wat er bij je vertrek komt kijken. Ik vertel je er meer over in dit E-book. Je ontvangt het gratis als je je inschrijft voor mijn Tips & Inspiratiemails. Samen met de mini-workshop ‘De focus op jezelf’.

Kies hoe dan ook voor jezelf

“Ik heb de beide boekjes met veel belangstelling gelezen. Ik herken er mijn voormalige partner volledig in en ook mezelf (het op eieren lopen, jezelf niets meer waard voelen, nooit genoeg doen enz.). Ik heb de beslissing om weg te gaan al genomen en eerlijk gezegd, het doet me zeer goed.  Eigenlijk op basis van een artikel met de 10 kenmerken van een narcist dat, als ik me goed herinner, van jouw hand was. Bedankt om mij de ogen te openen.”

Mariska

Wil je (meer) weten over narcisme in het algemeen en over herstellen ervan?

Vraag dan ook hieronder mijn andere E-book aan.