Ervaringen deelnemers groepstraining Sterk staan

“Ik heb handvatten gekregen in de omgang met mijn ex, over hoe ik bij mezelf kan blijven én hoe ik herstel na het contact. Ik heb veel geleerd, de praktijk moet uitwijzen of het lukt, ik zie in ieder geval minder op tegen de confrontaties met mijn ex. Willy’s begeleiding is warm, fijn, professioneel. Er is tijd voor ieders verhaal. Willy haakt daar op in, stelt goede vragen en neemt ons mee in fijne oefeningen. De dag was goed verzorgd.”

Barbara

“In de training krijg je praktische tips om om te gaan met een narcistische ex en handvatten om zelf de regie te nemen. Ik heb geleerd dat ik dat kan doen door een sterke houding aan te nemen, de regie te nemen en manipulatietechnieken te doorzien. Ik was beste een beetje zenuwachtig, maar ben nu rustig, heb meer vertrouwen. Het is fijn met anderen te praten. Dat geeft ook kracht. Willy’s begeleiding is energiek, positief en met een duidelijke uitleg. Een fijne interactie en genoeg ruimte voor eigen inbreng.”

Diana

“Ik heb genoeg handvatten gekregen om gebruik van te maken vooral voor en tijdens contact met mijn ex. Ik denk dat ik echt standvastiger kan zijn en minder bang. Dat ik bepaal hoe, waar en wanneer maakt me nog sterker. Willy is vriendelijk, meelevend en professioneel. Ze had heel goed de controle over de groep en hun verhalen. Iedereen wil graag delen, maar we zijn hier om te leren. De ruimte die iedereen kreeg was precies goed. Dit was top!”

Lenneke

“De training zit vol tips en oefeningen. Ik heb nu het gereedschap, kan van afstand kijken naar wat hij doet, de manipulatietechnieken en daar naar handelen. Dat geeft me een sterk en ontladen gevoel. Willy leidt de training heel open. Ze laat ervaringen delen met andere deelnemers, dat is fijn. Ik weet dat ik niet de enige ben. Het is niet uniek.  Dat Willy ons in haar huis verwelkomt  geeft een veilig gevoel.”

Anneke

“Ik vond het echt een goede training, leuk en interessant. Het was voor mij een opfrisser. Ook heb ik door de verhalen van anderen weer scherper in beeld voor mezelf dat ik niet gek ben. Fijn!”

Krista