Ervaringen deelnemers

“Ik heb in de training geleerd hoe ik mijn meiden beter op kan vangen. En heb het besef gekregen altijd alert te moeten zijn. En dat het belangrijk is tijd voor jezelf in ruimen om op te kunnen laden.

Ik heb veel gehad aan de open gesprekken met elkaar. Over wat jezelf doet, hoe je kinderen reageren. Heb ook meer inzicht in welke technieken mijn ex gebruikt.

Willy’s begeleiding is echt fijn. Ongedwongen en open.”

Natascha

“De training heeft me herkenning en nog meer bevestiging gebracht dat ik toch niet gek ben. Maar heeft me bovenal manieren hoe ik mijn meiden kan begeleiden in het contact met hun vader. Ik heb veel gehad aan het herkennen en inzien van hoe een narcist te werk gaat. Maar vooral aan de toe te passen mogelijkheden. Ik vond de begeleiding van Willy heel fijn, niet gedwongen, maar open en vrij.”

Esther

“De training heeft mij nog meer bewustzijn gebracht. Er was altijd nog een stemmetje ‘Misschien valt het wel mee’, maar die is voorgoed verdwenen. Ik maak hierdoor duidelijkere keuzes en heb nu meer zekerheid om mijn zoontje hierin goed te gaan begeleiden. Daarnaast geniet ik bewuster van mijn zoontje en de tijd die ik met hem heb. Ik ben blij met de herkenning en de de adviezen om met dingen om te gaan.

Het was goed om mensen te spreken die in hetzelfde schuitje zitten. Je wilt het liefst alles met elkaar delen en anderen helpen met je eigen ervaring. Zo vaak komt het niet voor dat mensen je echt begrijpen.”

Suzanne