Een narcist speelt met je hoofd.

Je loopt op eieren over wat hij of zij nu weer gaat doen.
Je bent hard voor jezelf door alle gedachten die zijn ingeprent.

Je stressniveau ligt hoog.
Het valt je moeilijk te ontspannen, om jezelf te zijn.

Je hoofd en je lijf komen niet of nauwelijks tot rust.

Wat merk je?

Je bent sneller emotioneel, kunt minder aan. Je ervaart een gebrek aan energie. Bent vaak moe, ziek en/of hebt (chronische) lichaamsklachten. Je blijft maar piekeren en twijfelen. Je bent hard voor jezelf, haalt jezelf omlaag.

Het wordt steeds moeilijker om tot rust te komen. Terwijl je dat zo nodig hebt. Rust in je hoofd. En daarmee rust in je lijf. Rust in je leven.

Om te herstellen, te helen. Om sterk te staan tegenover narcistisch gedrag, de impact te verminderen. Om je leven te leven zoals jij dat wilt. Om vrijheid en plezier te ervaren. Om te genieten.

Wat je helpt om weer je rust te vinden, is Access Bars®

Wat is Access Bars® en hoe werkt het?

Met de Bars® ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je hoofd en je lijf.

Bij een Access Bars® sessie worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die altijd opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

“Het is een beetje raar, het is een beetje vreemd. Je moet het niet willen geloven, je moet het ervaren.”

“Tijdens de sessie gebeurde er van alles in mijn lijf. Ik voelde me daarna heel relaxt, alsof de storm in mijn lijf is gaan liggen. Ik merkte ook dat mijn zorgen, al waren die niet weg, me helemaal niet zoveel zorgen meer baarden. Ook na een paar weken nog.”

Wilma