sterk tegenover narcisme

‘Ik ben mezelf helemaal kwijt.’
‘Ik begrijp helemaal niet waarom hij/zij zoiets kan doen.’
‘Ik vertrouw niemand meer.’
‘Waarom ben ik zo lang bij hem/haar gebleven?’
‘Ik kom maar niet verder met mijn leven.’

Als deze uitspraken, deze onzekerheid, onmacht, de twijfels, het wantrouwen. Ze zijn het logisch gevolg van narcistisch misbruik, het spel met je hoofd.

‘Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta.’
‘Ik heb de regie over mijn leven terug.’
‘Ik laat me niets meer wijs maken.’
‘Ik weet nu dat het niet aan mij ligt en lag.’
‘Ik vertrouw weer. In mezelf, in anderen, in relaties.’

Al deze uitspraken, de zekerheid, de kracht, het (zelf)vertrouwen. Ze zijn het logisch gevolg van herstellen na narcistisch misbruik.

Neem stappen. Ga voor jezelf staan

Dank voor je online hulp. Het heeft me echt geholpen! Ik ben ruim 30 jaar met een narcist getrouwd geweest. Zes jaar geleden ben ik eindelijk gescheiden. De afgelopen tijd zat ik er door allerlei fysieke problemen mentaal behoorlijk doorheen en dan speelt het verleden weer op. Jouw hulp was daarbij héél fijn! Nogmaals dank.”

Irene

“Willy, ontzettend bedankt, het heeft mij geholpen nog meer geholpen nog meer in te zien dat het niet aan mijzelf heeft gelegen. Dankzij jouw tips. Ook weet ik nu meer wat te doen om bij mezelf te blijven.”

Sandra

narcisme coach

Deze workshop helpt je daarbij

Je leert jezelf weer veel beter kennen

Je weet (weer) wat belangrijk is voor jou, wat je wilt en niet wilt.
Je maakt steeds meer je eigen keuzes.
Je ervaart meer rust in je lijf, je hoofd, je leven.

Je leert narcisme en de aspecten (beter) kennen

Herstellen begint met herkennen, erkennen van waar je mee te maken hebt.
De bewustwording dat je niet gek bent.
Dat het niet aan jou ligt.

Zodat je steeds meer loskomt van de narcist in je leven. Je weer kunt genieten van je leven, je gezin, je sociale contacten, je bedrijf en/of je baan.

Het antwoord ligt in doen, in stappen nemen

Op hakken. Op bergschoenen. Op sneakers. Op blote voeten. Hoe dan ook. Zorg dat je stevig in je schoenen staat tegenover narcisme.

Zodat ook jij kunt zeggen: “Ik sta er weer!

“Ik wil jou bedanken voor je workshop. Ik was een beetje bang (gevoel te krijgen) weer terug bij af te komen of stappen terug te doen. Maar het tegendeel was waar. Het was soms heel emotioneel, maar heel bevestigend dat ik het goed doe.
Nu weet ik nog meer dat ik met een narcist te maken heb gehad en dat het nooit aan mij heeft gelegen. Ben daar nu daar wel alerter op en zal dat nooit meer zover laten komen! Soms komen dingen niet voor niks op je pad denk ik maar! Dit maakt mij weer een stukje sterker!!!”

Sarina

“Ik heb je workshop bekeken en het is goed dat dit eindelijk een plek krijgt. Maar niet meer in mijn brein en hart. Veel van je verhaal is confronterend en kwam binnen, maar ik ben gelukkig veranderd en loop er niet meer voor weg. Aangaan en voelen, daarna weer los laten. Het manipuleren wat 30 jaar heeft geduurd eindelijk weg te laten. Mijn zijn terugvinden, want het was zoals je zei, mijn gedachten waren zelfs niet meer van mij. Ik wist niet dat er leven na deze ellendige jaren voor mij was weggelegd, maar ik kan nu weer intens genieten van de allerkleinste dingen. Daar gaat het om in het leven:  jezelf de vrijheid terug geven, niet meer gevangen zijn. Jouw workshop helpt me daarbij.”

Ellen