De regie over je leven terugpakken

Wil je authentiek leven vol (zelf)vertrouwen? Herhaling voorkomen? Uit de malle molen stappen waar je ex-partner jou rondjes laat draaien?

Narcisme is complex, herstellen ook

Mijn tip: Doe het niet alleen! Ik help je hier graag bij. Velen gingen je al voor

Wil je op reis in jezelf, transformeren naar wie je werkelijk bent, naar de ware jij? Wil je gaan staan voor jezelf, ongeacht wat een ander daarvan vindt of zegt? Vol (zelf)vertrouwen, onafhankelijk, vrij. Dan is het coachtraject de beste keuze. De online workshop Focus op jezelf bij narcisme helpt je daar al in op weg.

Wil je meer praktisch aan de slag en leren hoe je emotioneel, mentaal en fysiek sterk staat tegenover het manipulatieve, het overweldigende gedrag zodat je rustig, feitelijk en zakelijk blijft? Wil je de regie over het contact terugnemen? Kies voor de training Sterk staan tegenover narcistisch gedrag.

Als je alle praktische stappen al kent, maar het lukt je toch niet of onvoldoende deze uit te voeren, dan is het zaak aan je basis te werken, aan jezelf. Zodat je vrij en onafhankelijk in het leven kunt staan. Dat doe je met een coachtraject.

Twijfel je wat te kiezen? Ik help je graag. Plan een focussessie met me in. Je vindt de link onderaan de pagina.

Klik hieronder op de mogelijkheden en lees meer, ook over de ervaringen van anderen