Mijn naam is Willy Sietsma. Ik ben 52 jaar, moeder van twee pubers van 17 en 19. Ik kwam kleiner dan klein, leger dan leeg uit twee relaties. Ik was mijn dromen, mijn energie, mijn gezondheid, het vertrouwen in mezelf, in mannen en in relaties kwijt.

Het heeft heel lang geduurd voor ik herstelde, lichamelijk en mentaal. Voor ik voldoende energie had om in ieder geval een van mijn dromen uit te laten komen: coach worden.

Dat lukte pas toen ik besloot het verleden achter me te laten, me op het nu en de toekomst te richten. Dat hielp me enorm in mijn herstel. Geen slachtoffer meer, maar terug in mijn eigen kracht.

Dat kreeg nog een extra duwtje in de rug, toen ik over narcisme hoorde. Mijn mond viel open, ik herkende zoveel. Wat bracht dat een gevoelsleven boven. Ik was zo vreselijk boos. Boos op hen, maar ook op mezelf. Hoe kon een slimme zelfstandige vrouw dit overkomen? Ik schaamde me en voelde me schuldig naar mijn kinderen toe.

Ik begreep daarnaast ook waarom mijn rouwproces zo lang duurde. Narcisme maakt het nog rauwer. Met dat besef kon ik eindelijk helemaal rouwen en helen. En weer mezelf worden.

Het klinkt misschien raar, maar ik ben inmiddels blij met wat ik heb meegemaakt. Het heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik ken mezelf zelfs beter dan ik ooit heb gedaan.

Omdat er zoveel mensen niet weten wat narcisme is, zelfs als ze er midden in zitten, ben ik gaan omscholen. Omdat ik de hele wereld wil informeren over narcisme. En vrouwen en mannen wil helpen bij hun herstel van narcistisch misbruik. Om er voor te zorgen dat ze niet, net als ik, onwetend zijn en veel te lang over hun herstel doen.

Heb je vragen? 

Wil je weten waar ik je bij kan helpen?

Ik vertel het je graag in een focussessie

Opleiding

Academie voor Counselling en Coaching (ACC)
SchoolvoorCoaching

Ik ben gebonden aan de Ethische regels van de ACC

Site

Ontwikkeld door en in samenwerking met Glenn Tuyt van Zimple Creations

Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme | WiSearch Counselling en Coaching
KvK-nummer 58708839 | BTW  NL135572824B01 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring