JIJ FLOREERT

JE RELATIES FLOREREN MET JE MEE!

Ben jij die ondernemende vrouw die nog steeds impact ondervindt van de gevolgen van het narcistische gedrag van je ex-partner? Blijft het gevoel van onveiligheid en ongelijkheid in de relatie nog steeds hangen, zelfs nu je hem of haar op afstand weet te houden of nauwelijks nog contact hebt?

Je realiseert je dat het tol eist op verschillende aspecten van je leven

 • Op persoonlijk vlak: je worstelt met het stellen van grenzen, bent streng voor jezelf en reageert soms op een manier dat je zelf niet begrijpt.
 • Op het gebied van gezinsleven: de invloed van je ex op jou en je kinderen weegt zwaar.
 • In je sociale kringen: je ontdekt dat je nog veel meer omringd wordt door narcistische mensen.
 • In je liefdesleven: het vertrouwen in anderen is geschaad en je durft niemand meer echt toe te laten.
 • Voor je gezondheid: constante spanningen, met of zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak, tasten je gezondheid aan en verleiden je terug te vallen in oude, ongezonde gewoonten als nog harder werken, je best doen en/of zorgen voor anderen.
 • Op professioneel gebied: je carrière staat stil en/of je bedrijf komt niet vooruit door gemiste kansen.

Het is net of je aan alle kanten tegengewerkt wordt

Je hebt al flinke stappen gezet in zelfontwikkeling en groei. Toch voelt het, ondanks al je inspanningen, nog niet helemaal oké. Dat belemmert je plezier in het leven, je vermogen om te genieten en gelukkig te zijn.

Je hebt het gevoel niet vooruit te komen

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven

Nu je je hiervan bewust bent, kun je ervoor kiezen om vrij te breken! Om een diepere laag te verkennen. En dat moment is nu bij jou aangebroken. Een moment om te koesteren, want het biedt een prachtige kans voor verandering.

Want, stel je eens voor… dat je alleen nog maar positieve gelijkwaardige relaties aangaat!

Dit doe je door jezelf nog beter te leren kennen, te begrijpen en te leven vanuit je eigen kern waardoor je steeds bewustere keuzes gaat maken in hoe je wilt reageren op situaties. Vol vertrouwen in jezelf.

Met een gegroeid gevoel van zelfwaarde en zelfvertrouwen ben je in staat om veilige en plezierige relaties aan te gaan. In deze verbindingen is er ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn en om alle gevoelens te uiten. Feedback wordt verwelkomd en er is respect, liefde en zachtheid naar elkaar. Er is ruimte om voor jezelf te kiezen en om vrijheid te ervaren.

Door beter te slapen en gezonder te leven, voel je je energieker, gezonder en super gefocust.

Dit alles geeft jou ook de energie, tijd, rust en ruimte om je carrière en/of bedrijf te laten groeien, om promotie te maken en om kansen te grijpen.

Je gaat bloeien tot de meest authentieke versie van jezelf!

En zodra jij gaat bloeien, gaan je verbindingen met je mee bloeien

Hoe kun je dit bereiken?

Door samen met mij de volgende 5 stappen te doorlopen in het Breek Vrij & Floreer Traject, 1-op-1.

 1. We gaan ervoor zorgen dat jij helder krijgt waar je naartoe wilt, wat je verlangens zijn, zodat je een duidelijke focus op je toekomst krijgt.
 2. Je leert jezelf en je gedrag beter kennen; ontdekt wat je tegenhoudt en hoe je deze obstakels kunt overwinnen. Zo kun je zelfbewust je eigen keuzes maken.
 3. We gaan ontspanning en plezier in je leven brengen en je gaat leren hoe je je triggers en stress kunt beheersen.
 4. Je gaat leven naar wat belangrijk is voor jou, zowel voor het heden als voor de stappen die je zet naar je toekomst. Zo zal jouw leven volledig bij jou gaan passen.
 5. Door je te verdiepen in jouw beeld van verbindingen en relaties, kun je ervoor kiezen om vanuit de verbinding met jezelf en vanuit liefde en zachte kracht voor jezelf te kiezen. Zo kunnen zowel jij als je verbindingen gaan groeien en bloeien.