BREEK VRIJ & FLOREER! TRAJECT

ALS JIJ FLOREERT, FLOREREN JE RELATIES EN JE BEDRIJF OF CARRIÈRE MET JE MEE!

Je bent een ondernemende vrouw of man die altijd klaar staat om anderen te helpen, of het nu in je persoonlijke leven is of in je werk.

Ondanks dat jullie gescheiden zijn en je je ex zo goed als buiten de deur weet te houden, blijf je toch de nasleep voelen van zijn of haar narcistische gedrag.

Stel je voor dat je vrij breekt van ..

.. de negatieve impact op je zelfbeeld, je zelfwaarde en je zelfvertrouwen die maken dat je moeite hebt met voor jezelf kiezen en grenzen stellen.

.. je wantrouwen in anderen, in relaties, waardoor je niemand echt toe durft te laten. Angst hebt om in herhaling te vervallen.

.. beperkende gedachten, emoties en patronen die jou in de weg zitten. Patronen waardoor je bijvoorbeeld gaat pleasen, nog meer je best gaat doen en/nog meer gaat zorgen voor anderen.

.. van de diepe wonden die je aantrekkelijk maken voor narcisten en emotioneel onbereikbare mensen waardoor je toxische, narcistische relaties om je heen hebt verzameld.

.. constante spanningen en onrust die je energiegebrek geven, je gezondheid aantasten en waardoor je  wordt verleid terug te vallen in oude, ongezonde gewoonten en patronen en je niet goed kunt concentreren en presteren op je werk of in je bedrijf.

Wat zou dat je allemaal brengen?

Helaas is het nog niet zo

Het voelt, ondanks dat je (deels) vrij bent van je ex en alle stappen die je al hebt gezet, nog niet helemaal oké. Dat belemmert je plezier in het leven, je rust, je vermogen om te genieten, je gevoel van vrijheid en geluk.

Je hebt het gevoel niet vooruit te komen

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven

Nu je je hiervan bewust bent, kun je ervoor kiezen om vrij te breken! Om een diepere laag te verkennen. En dat moment is nu bij jou aangebroken. Een moment om te koesteren, want het biedt een prachtige kans voor verandering.

Wat als je …

.. steeds meer je ware zelf wordt. Je weet steeds beter wie je bent en waar je voor staat. Niemand kan jou nog zomaar manipuleren.

.. vol vertrouwen echt verbinding gaat maken met jezelf en met je lichaam, je gevoelens.

.. de zelfverzekerdheid en vrijheid gaat voelen om te kiezen wat voor jou belangrijk is en steeds bewustere keuzes gaat maken in hoe jij wilt reageren op situaties. Vol zelfvertrouwen grenzen stelt.

.. vol vertrouwen veilige verbindingen aan gaat en alleen nog gezonde relaties aantrekt die helend voor je zijn. Verbindingen met gelijkgestemden.

.. steeds meer rust vindt in jezelf, ontspannen in het leven staat en je je weer in staat voelt om te groeien in je carrière of je bedrijf, om promotie te maken en om kansen met beide handen aan te grijpen.

Kortom, je leven leeft zoals dat goed voelt voor jou.

Wat zou dat je allemaal brengen?

Een leven vol zelfliefde, liefde, eigenwaarde, kracht, regie, zelfvertrouwen, moed, vrijheid, zekerheid, vertrouwen, veiligheid, geluk, plezier, rust, energie, levenslust, passie en positiviteit. Een veerkracht om de mindere momenten die bij het leven horen op te kunnen vangen.

Je gaat floreren als nooit tevoren, als de meest authentieke versie van jezelf!

Hoe kun je dit bereiken?

Door samen met mij de 5 stappen van de FOCUS-methode te doorlopen in het Breek Vrij & Floreer Traject.

De FOCUS methode bestaat uit:

Stap 1: Focus

We gaan ervoor zorgen dat jij helder krijgt welke toekomst je wilt creëren voor jezelf. Daarbij gaat het om je verlangen ergens te komen en niet je verlangen ergens vanaf te komen. Hierdoor ligt je focus op het positieve, op wat jij wilt, op hoe goed het voelt voor jou en hoe je dat kunt bereiken. Waar je je aandacht op richt, groeit! En als je weet waar je wilt zijn, kun je voelen als anderen je van dat pad af willen halen en dat voorkomen.

Stap 2: Obstakels

In deze stap krijg je inzicht wat je tegenhoudt om je verlangde toekomst te realiseren en hoe je deze obstakels kunt overwinnen. Je leert jezelf en je gedrag nog beter kennen, gaat begrijpen waarom je in narcistische relatie(s) terecht bent gekomen en hoe je dat in het vervolg kunt voorkomen. Ook snap je waarom je nu zo snel getriggerd raakt en soms zo anders reageert dan je wilt; wat de rol van je autonoom zenuwstelsel daar in is. Dankzij dit inzicht ga je steeds bewuster je eigen reacties en gedrag kiezen.

Stap 3: Chillen

Deze derde stap draait om het vergroten van je welzijn, veiligheid en je veerkracht. Door meer ontspanning en plezier in je leven te brengen, breng je je autonoom zenuwstelsel en daarmee je hoofd en lichaam tot rust en ga je je stress en triggers beheersen. Dat maakt dat je je meer gaat vertrouwen in jezelf waardoor je ook meer in anderen en relaties durft te gaan vertrouwen. Je gaat ontspannener in het leven staan! Wat natuurlijk ook een positieve boost geeft aan je gezondheid.

Stap 4: Unieke motivatie

Als je weet wat belangrijk en waardevol voor jou is, krijg je richting en motivatie voor de stappen die je zet in het nu en naar je gewenste toekomst. Het geeft je een belangrijke basis waarop je je keuzes baseert, en waarop je grenzen stelt. Zowel aan anderen als aan jezelf. Zo zal jouw leven volledig bij jou gaan passen.

Stap 5: Samenzijn

In de laatste stap ga je je verdiepen in jouw beeld van fijne, gelijkwaardige en helende relaties, op alle vlakken in je leven. Ook hier geldt dat het belangrijk is te weten wat je wilt, zodat anderen in deze relaties je niet – onbewust en onbedoeld – hiervan af kunnen brengen. Daarvoor krijg je in deze module ook aangereikt hoe jij  vanuit liefde en zachte kracht voor jezelf kiest, grenzen stelt.

Met deze stappen gaan zowel jij als je verbindingen groeien en bloeien!

Wat maakt dat trajectklanten kiezen voor mijn begeleiding?

Ze kiezen voor mijn begeleiding vanwege mijn persoonlijke ervaring. Sabrina koos voor mij omdat ik zelf heb meegemaakt wat zij doormaakte. Niemand begreep haar in haar omgeving, ze vond het begrip bij mij.

Ik begrijp de gekmakende situatie van narcistische relaties, net als de complexiteit van het helen, herstellen en groeien.

Ik weet wat je doormaakt en ik wil je helpen valkuilen te vermijden. Je hoeft niets uit te leggen of je te verdedigen. Ik oordeel niet en vind niets vreemd, raar of vervelend.