Je wilt jezelf zijn. In vrijheid je leven leiden, je eigen besluiten nemen.
Dat maakt je blij, gelukkig. Het geeft energie.

Je wilt weer kunnen vertrouwen en verlangt naar een liefdevolle, respectvolle relatie waar in je jezelf kunt zijn.

Je wilt kalm, rustig en vol zelfvertrouwen tegenover je voormalige partner, omstanders en instanties staan.

Je verlangt naar rust in je hoofd, je lijf, je leven en een gezond en energiek leven.

Je wilt een veilige haven zijn voor je kinderen.

Maak het waar met een individueel traject

Het gaat nu om jou. Het is tijd gezond egoïstisch te zijn. Met respect naar anderen.

Kom in beweging, ga voor jezelf staan. Focus op jezelf, investeer in jezelf.

Dat is naar mijn idee de enige manier om er te komen.
En de manier om er nog beter voor anderen te kunnen.

Het begint bij jou

“Toen ik op narcisme zocht, kwam ik de site van Willy Sietsma tegen. De site en blogs en het feit dat ze ervaringsdeskundige is, gaf mij vertrouwen en een duwtje in de goede richting om mij persoonlijk te laten coachen.

Mijn (narcistische) relatie was al een ruim een half jaar geleden verbroken, maar ik kwam er heel slecht los van. Het duurde mij te lang en ik wist ook niet goed wat nou voor mij persoonlijk zou helpen. Ik bleef er te lang in hangen voor mijn gevoel. Voelde mij steeds minder goed in plaats van beter. Mijn hulpvraag was: Wat moet ik doen om mij beter te voelen? Weer te gaan shinen? Doordat je het coachtraject aangaat, ben je met jezelf aan het werk.

Ik ben bewust met de oefeningen aan de slag gegaan om mijzelf beter te gaan voelen. De aandacht, begrip, kennis en de gesprekken met Willy hebben mij op weg geholpen anders naar mijzelf en bepaalde zaken te gaan kijken. Dat het tijd nodig heeft, ik naar mijn gevoel moet luisteren, en mijn gedachten niet op hol moet laten slaan. Kortom werken aan zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfrespect. Ik heb het gevoel dat ik de situatie nu meer in de hand heb en ik beter weet hoe – en tools heb het te doen- er mee om te gaan.

Ik vond de begeleiding van Willy fijn. Voelde mij op mijn gemak, gezien en gehoord. Zij heeft mij zeker geholpen. De gesprekken waren fijn en gingen als vanzelf. Willy laat dat gebeuren wat er gebeurt en geeft n.a.v. het besprokene gerichte oefeningen en tips.

Door vragen te beantwoorden en dit uit te spreken kun je beter accepteren wat er is. Als je erkent wat er speelt, hoe het zit, kun je ook anders/effectiever reageren.

Wil je met Willy aan de slag: zij kan je zeker op weg helpen om datgene te doen wat jou gaat helpen. De sessies met Willy zijn fijn, omdat je je op je gemak voelt, gezien, gehoord en begrepen voelt. Het komt er op neer dat je bereid moet zijn met jezelf aan de slag te gaan. Je kunt een ander niet veranderen.”

Joanna

Een traject duurt drie of zes maanden. Drie maanden waarin we samen aan de slag gaan. Het traject bestaat uit:

  • respectievelijk 4 of 8 sessies van ca. een uur:
    – online
    – live bij mij op locatie in Capelle aan den IJssel en/of
    – een wandelsessie aan de Kralingse plas in Rotterdam
  • Informatie op je eigen pagina op mijn academie-site om het besprokene in sessies nog eens na te lezen, te verdiepen (dit blijft tot je beschikking zolang als je wilt)
  • Tussentijdse oefeningen die aanvullen op je proces
  • De gelegenheid per mail vragen te stellen over waar je tegen aan loopt.

“Ik was door een familielid al een aantal maal eerder op Willy en haar werk gewezen. Zeker toen mijn ex steeds vervelender werd, raadde zij me aan om contact met haar te zoeken. Het duurde even voordat ik zover was dat ik de stap kon zetten.

Ik wilde graag weten hoe om te gaan met mijn ex-man die mijn nieuwe leven met mijn huidige vriend niet kan accepteren. Ik sta door het counsellen sterker in mijn schoenen in reacties naar hem en het lukt me beter om afstand te nemen van zijn gedrag (het niet persoonlijk te nemen) en te zien wat er gebeurd. Het verwarring zaaien, afstoten en aantrekken….het helpt als je weet wat je kan verwachten.

Ik vind het heel knap hoe Willy op persoonlijke, maar professionele wijze, een koppeling kan maken naar de theorie. Het hielp mij enorm om te horen dat veel gedragingen terug te leiden zijn, en dat ik dus niet de enige ben die dit doormaakt. De herkenning in ook Willy’s persoonlijke verhaal maakte de sessies heel vertrouwd en veilig voor mij.

Ik had heel veel aan haar persoonlijke aanpak. Het feit dat Willy bereikbaar was toen ik het echt heel hard nodig had. Dat je me adviezen kon geven, waardoor ik me in die situatie mij weer meer in mijn kracht voelde. Dat ze me hielp te zoeken naar mijn eigen stiekeme hulptroepen.

Ik houd erg van haar aanpak om te wandelen in het Kralingse bos, maar miste soms een rustmoment om aan de slag te gaan, stil te staan, bij een oefening. Het kan soms ook erg nodig zijn om dat bewust te doen.

Ik vind Willy heel sterk in het zoeken van je kracht in deze moeilijke situatie. Dat ze je kan helpen om je krachtiger te voelen en gedrag te doorzien. Je bent niet gek, en je kunt het echt!!”

Sharon