focussessie herstellen narcisme

Je wilt los zijn van je narcistische ex en je eigen leven leven

Je vraagt je af wat jou het beste helpt.

Boek een focussessie om daar achter te komen.

De focussessie is een oriënterende sessie.

In de sessie kijken we samen:

✅ waar jij tegenaan loopt
✅ wat je wilt veranderen in je leven
✅ wat je daarvoor nodig hebt
✅ wat ik voor je kan betekenen hierin

De focussessie is tevens een kennismaking om te kijken of het tussen ons klikt. Dat is belangrijk als je kiest voor het Kies voor jezelf! programma.

Ook dient de focussessie als intakesessie.

Deelnemers over de focussessie

‘Jij bent de eerste met wie ik resoneer. Ik dank je, alleen al voor dit gesprek. Het geeft zo’n goed gevoel, zo’n herkenning en erkenning. Omdat jij het hebt ervaren, omdat je er al zo veel van weet. En omdat je zo’n fijn persoon bent om mee te praten.’

“Eindelijk iemand die begrijpt waar ik doorheen ga. Mijn psycholoog bleef zeggen dat ik naar mijn eigen aandeel moest kijken en heeft het woord narcisme nooit genoemd. Ik voel me door Willy gehoord en schrijf me in voor het coachtraject. Ik heb het gewoon nodig.”

“Ik ben nog steeds blij dat ik me bij je heb aangemeld en dat je ook ervaring hebt met een narcist of narcisten. De focussessie, de mails die je stuurt, daar heb ik echt veel aan.”

Een focussessie in het kort:

✅ De sessie is vertrouwelijk en vrijblijvend.

✅ We spreken elkaar via beeldbellen van WhatsApp.

✅ De focussessie duurt ca. 30 minuten.

✅ Na inschrijving ontvang je een link naar mijn agenda waarmee je zelf de afspraak inplant op een voor jou geschikt moment.

✅ De sessie geldt als intakegesprek voor de individuele programma Kies voor jezelf.

✅ Kies je binnen drie maanden na de focussessie voor het programma, dan krijg je je investering in de focussessie retour.

Let op: Mocht de wachttijd je te lang zijn, ik werk met een reservelijst. Als je wilt, zet ik je daarop zodat je, als er iemand afzegt, mogelijk eerder aan beurt komt.

Je investering voor de sessie is 50 euro incl. btw.

Deelnemers over de focussessie

“Ik vond de focussessie vooraf heel spannend omdat je aan iemand die je niet kent vertelt wat er allemaal speelt. Maar het voelde goed, heel plezierig. Ook omdat Willy weet hoe het is. Het is fijn dat te merken.

Nu ik dit zo met je deel, merk ik dat ik nog veel meer zou willen delen omdat je begrijpt wat er gebeurd is. Het is zo lastig om te omschrijven aan mensen die dichtbij me staan, die dit niet persoonlijk meegemaakt hebben, wat je voelt en wat je zo ‘stuk’ gemaakt heeft. Wat fijn zo’n focussessie.”

“Dank je wel voor de sessie. Het is fijn om erkenning te vinden, om te vertellen over wat ik heb meegemaakt zonder eerst te hoeven vertellen wat narcisme is. Je weet het zo duidelijk te duiden, je vinger er op te leggen.”