Je hebt een relatie met een narcist gehad

Je hebt het gevoel jezelf kwijt te zijn en het vertrouwen in jezelf, in anderen. Je komt niet verder in je leven en bent bang voor herhaling.

Je ex-partner heeft nog steeds invloed op je. Direct of via je kinderen, via instanties, via anderen.

Je wilt leven vanuit wie jij bent, waar jij voor staat, wat jij wilt en niet wilt. Je kiest ervoor dit vanuit je eigen regie, vol zelfvertrouwen te doen. Kalm, rustig, gezond.

Je wilt los zijn van de beïnvloeding van je ex. Je wilt een respect- en liefdevolle relatie waarin je jezelf kunt zijn.

In de focussessie kijken we wat jij daarvoor nodig hebt en wat ik voor jou daarin kan betekenen na de sessie. Ook is het een kennismakingssessie waarin we kijken of het tussen ons klikt. Dat is belangrijk voor een eventueel vervolg. Kies je voor een coachtraject, dan geldt de focussessie als intakesessie.

Vraag hem hieronder aan. Ik kijk ernaar uit je te spreken.

“Ik ben nog steeds blij dat ik me bij je heb aangemeld en dat je ook ervaring hebt met een narcist of narcisten. De focussessie, de mails die je stuurt, daar heb ik echt veel aan.”

“Eindelijk iemand die begrijpt waar ik doorheen ga. Mijn psycholoog bleef zeggen dat ik naar mijn eigen aandeel moest kijken en heeft het woord narcisme nooit genoemd. Ik voel me door Willy gehoord en schrijf me in voor het coachtraject. Ik heb het gewoon nodig.”

afspraak narcisme coach

Een focussessie in het kort:

  • De sessie vindt plaats via beeldbellen van WhatsApp en duurt ca. dertig minuten.
  • Na inschrijving ontvang je een link naar mijn agenda waarmee je zelf de afspraak inplant op een voor jou geschikt moment.
    Let op: Op dit moment is er een wachttijd van ca. vier tot zes weken. Ik werk met een reservelijst, als je wilt, zet ik je daarop zodat je, als er iemand afzegt, mogelijk eerder aan beurt komt.
  • De sessie is vertrouwelijk en vrijblijvend.
  • De sessie geldt gelijk als intakegesprek voor de maatwerktraining Sterk staan tegenover narcistisch gedrag en het Kies voor jezelf coachtraject. Schrijf je daar voor in dan krijg je respectievelijk de helft of het hele bedrag van de focussessie retour.

De investering voor de sessie is 50 euro incl. btw.

“Ik vond de focussessie vooraf heel spannend omdat je aan iemand die je niet kent vertelt wat er allemaal speelt. Maar het voelde goed, heel plezierig. Ook omdat Willy weet hoe het is. Het is fijn dat te merken.”

“Dank je wel voor de sessie. Het is fijn om erkenning te vinden, om te vertellen over wat ik heb meegemaakt zonder eerst te hoeven vertellen wat narcisme is. Je weet het zo duidelijk te duiden, je vinger er op te leggen.”

Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme | WiSearch Counselling en Coaching
KvK-nummer 58708839 | BTW  NL001635996B30 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring