focussessie herstellen narcisme

Je hebt een relatie met een narcist gehad

Je hebt het gevoel jezelf kwijt te zijn en het vertrouwen in jezelf, in anderen. Je komt niet verder in je leven en bent bang voor herhaling. Je ex-partner heeft nog steeds invloed op je. Direct of via je kinderen, via instanties, via anderen.

Je wilt leven vanuit wie jij bent en vanuit je eigen regie, vol zelfvertrouwen. Kalm, rustig, gezond. Je wilt los zijn van de beïnvloeding van je ex. Je wilt een respect- en liefdevolle relatie waarin je jezelf kunt zijn.

In de focussessie kijken we wat jij daarvoor nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen daarin.

Vraag hem hieronder aan, dan spreken we elkaar binnenkort

“Ik ben nog steeds blij dat ik me bij je heb aangemeld en dat je ook ervaring hebt met een narcist of narcisten. De focussessie, de mails die je stuurt, daar heb ik echt veel aan.”

Sandra

“Eindelijk iemand die begrijpt waar ik doorheen ga. Mijn psycholoog bleef zeggen dat ik naar mijn eigen aandeel moest kijken en heeft het woord narcisme nooit genoemd. Ik voel me door Willy gehoord en schrijf me in voor het coachtraject. Ik heb het gewoon nodig.”

Willeke

afspraak narcisme coach

Een focussessie in het kort:

De sessie vindt plaats via beeldbellen van WhatsApp en duurt ca. dertig minuten.

Na inschrijving ontvang je een link naar mijn agenda waarmee je zelf de afspraak inplant op een voor jou geschikt moment.

De sessie is vertrouwelijk en vrijblijvend.

De investering voor de sessie is 30 euro incl. btw.

Ook in deze periode van maatregelen rond het coronavirus blijf je van harte welkom

We spreken elkaar via beeldbellen van WhatsApp en kunnen elkaar niet infecteren. Ook verdere begeleiding is prima online mogelijk.

“Ik vond de focussessie vooraf heel spannend omdat je aan iemand die je niet kent vertelt wat er allemaal speelt. Maar het voelde goed, heel plezierig. Ook omdat Willy weet hoe het is. Het is fijn dat te merken.”

Angela

“Dank je wel voor de sessie. Het is fijn om erkenning te vinden, om te vertellen over wat ik heb meegemaakt zonder eerst te hoeven vertellen wat narcisme is. Je weet het zo duidelijk te duiden, je vinger er op te leggen.”

Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme | WiSearch Counselling en Coaching
KvK-nummer 58708839 | BTW  NL001635996B30 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring