Focus op jezelf bij narcisme

Je word je steeds bewuster dat je te maken hebt met narcistisch misbruik. Je begrijpt waar je doorheen gaat. Wat je te doen staat. Toch merk je dat je dit niet goed lukt. Dat dit je tegenhoudt om verder te gaan met je leven.

Narcistisch misbruik doet dat met je

Bij een narcist draait alles om hem of haar. Zijn of haar spel om dat te bereiken, zorgt dat jij aan jezelf twijfelt, jezelf kwijtraakt. Dat je het gevoel hebt dat de schuld bij jou ligt. Ook als de relatie voorbij is. Het is lastig los te komen van de narcistisch misbruik.

Wat je daaraan kunt doen, is de focus op jezelf leggen. Niet ten koste van anderen, zoals de narcist dat doet, maar vanuit gezond egoïsme. Vanuit liefde voor jezelf. Omdat je het waard bent. En met respect voor anderen. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en geluk.

Het heeft al lang genoeg om de narcist gegaan

Neem stappen. Ga voor jezelf staan

Doe je dat niet, dan blijf je hangen. En je wilt nu juist vooruit. Per slot van rekening is dit jouw leven! Ik help je daar graag bij met deze workshop.

Je leert in vijf dagen, vijf stappen, hoe je voluit voor jezelf gaat staan, vanuit wat belangrijk is voor jou. Vanuit positiviteit. Dat geeft energie. Veerkracht. Rust. En de basis om je krachtig op te stellen tegenover narcistisch misbruik, tegenover de narcist.

Ik word al superblij van de gedachte wat deze workshop voor je gaat doen. Deze stappen hebben mij namelijk heel goed geholpen, ze doen dat nog steeds. Ik heb er ook al veel cliënten met succes in mogen begeleiden.

Waar je aandacht aan geeft, groeit

Zorg dat je het juiste aandacht geeft!

De online workshop begint zodra je je hebt ingeschreven. Je ontvangt  vijf dagen een mail met toegang tot de video en oefening of uitdaging van die dag.

Online betekent dat je de workshop kunt volgen waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo. Ook kun je hem terugkijken als je wilt. De workshop blijft tot je beschikking zolang als je wilt.

Je investering in de workshop is nu geen 77 maar 47 euro incl. btw

Kies voor vrijheid, meer plezier en een goed gevoel in je leven

herstellen van narcisme

“Hartelijk bedankt voor deze geweldige workshop, Willy. Ik lees het nog vaak terug zodat ik er goed mee bezig blijf. Ik had het enorm nodig.”

“Willy, ontzettend bedankt, het heeft mij geholpen nog meer geholpen nog meer in te zien dat het niet aan mijzelf heeft gelegen. Dankzij jouw workshop. Ook weet ik nu meer wat te doen om bij mezelf te blijven.”

Deze workshop heeft me goed gedaan. Steeds weer pak ik hem erbij als er iets gebeurd in mijn leven met de narcist. Het geeft me rust en ik voel me niet zo ontzettend diep wegzakken in misère. Bedankt

Ik ben begonnen met de oefeningen. Ik weet niet of het daar aan lag, maar heb nadat ik de oefening een paar keer heb herhaald die nacht voor het eerst in maanden 6 uur achter elkaar geslapen. Ik hoop dat dat zo blijft. Want die nacht merries ben ik nu wel klaar mee.