Vraag jij je af of je te maken hebt met een (voormalige) partner met narcistisch gedrag en/of een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Het is belangrijk dit te weten.
Narcistisch misbruik heeft grote negatieve consequenties voor jezelf, je gezin, je sociale leven, je werk, je bedrijf etc.

Herken jij dit?

Je (voormalige) partner leek in het begin van de relatie ideaal. Maar na verloop van tijd is het gedrag veranderd van liefdevol naar onderuithalend gedrag zoals liegen, de feiten omdraaien, jou overal de schuld van geven, denigreren, kritiek uiten. Dit gedrag wordt afgewisseld met liefdevol gedrag.

Vaak is er rond de scheiding sprake van een escalatie van het gedrag. De scheiding wordt genegeerd, getraineerd. Er wordt macht uitgeoefend via de financiële middelen, via de kinderen en/of omstanders.

Dit is nog maar een kleine greep van het gedrag

Schrijf je in voor mijn Tips & Inspiratiemail en ontvang het E-book er gratis bij.

Je ontvangt ook de mini-workshop ‘De focus op jezelf’.

Schrijf je hieronder in

“Ik ben sinds een jaar erachter dat mijn ex een” verborgen narcist” is.  Ik heb er 6 jaar voor nodig gehad om over hem heen te komen. Ik ben vreselijk depressief geweest na de relatie en mezelf totaal kwijtgeraakt door het “op eieren lopen.” Het mooiste wat jij in je boek zegt, is dat het eigenlijk het beste is wat je is overkomen omdat er geen betere manier is om jezelf te leren kennen na narcistisch misbruik.
Het is afschuwelijk hoe diep je moet gaan, maar je leert jezelf wel echt kennen. Je moet wel helemaal jezelf binnenstebuiten keren om te begrijpen wat er allemaal gebeurt is in zo’n relatie en vooral de grenzen die je over bent gegaan. Ik ervaar nog steeds ups en downs in de verwerking, maar ben al veel sterker dan voorheen gelukkig. Ik ben je dankbaar voor die woorden.”
Lieneke

Als je dit herkent, bestaat de kans dat je te maken hebt met narcisme.

Wees dan alert en zorg dat je jezelf informeert over narcisme. Hiermee voorkom je dat je (verder) beschadigt raakt.

Ik help je daar graag mee met dit E-book. Daarin vind je informatie over narcisme, wat het écht is, de gevolgen voor jou. Ook geef ik je tips hoe je kunt herstellen.

Narcisme is complex, herstellen ook

Niet om een diagnose te stellen

Het E-book is niet bedoeld om te leren een diagnose te stellen of om een etiket te plakken, een stok te hebben om mee te slaan.

Het gaat er om dat jij het destructieve gedrag herkent en dat je adequaat kunt reageren. Juist omdat je weet waar je mee te maken hebt. Zo word je weerbaar(der) en veerkrachtig(er).

Het doel is dat jij je leven in vrijheid kunt genieten! 

“Uw e-boek was voor mij erg herkenbaar. Ik kon de stappen volgen dat ik eigenlijk al had genomen. Voor mij was het een bevestiging dat, ondanks alle tegenslagen, dat ik in mijn leven heb gehad, ik toch de juiste stappen heb genomen en goed op weg ben. Het geef ook rust in mijn hoofd om deze bevestiging te voelen. Ik denk dat zo’n e-boek een eye-opener is en een juiste stap in de goede richting, een duwtje in de rug zou ik zeggen. Zeker aan te raden voor vrouwen die aan zichzelf twijfelen en onzeker over zichzelf zijn na hun scheiding door narcisme.”

Dulce

Schrijf je in voor mijn Tips & Inspiratiemail en ontvang het E-book er gratis bij.

Je ontvangt ook de mini-workshop ‘De focus op jezelf’.

Schrijf je hieronder in

4

Je hebt nog een relatie met een narcist

Je vraagt je af of je blijft of dat je weg gaat.
En wat je, in het laatste geval, moet doen om te voorkomen dat het gedrag escaleert.
Ik informeer je daarover in mijn andere E-book

“Allereerst heel hartelijk bedankt voor het E-book Liefde als pleister tegen narcisme. Ik heb jouw mailadres gekregen van mijn dochter.  Waarom? Omdat mijn man en ik zoveel hebben meegemaakt met haar en haar kinderen . Daarom heb ik veel belangstelling in de herstel mogelijkheden voor hen. Toen ik jou E-book las, viel mijn mond open van de herkenning, ook ik werd bevestigd in mijn waarnemingen. Het lezen gaf mij troost.
Super dat jij met je opgelopen ervaring anderen wilt helpen, bemoedigen en troosten. Ik zag eens een foto van een sterke boom die was schuin gegroeid door het beuken van de stormen. Iemand zette er een steun bij, zo kon de boom weer verder.”
Tamara

Willy Sietsma Kies voor jezelf bij narcisme | WiSearch Counselling en Coaching
KvK-nummer 58708839 | BTW  NL135572824B01 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring